Loading...

На главную страницу сайта





Выбрать регион
Оборудование и Мате...

Сырье, детали, тара

Ремонт дерев’яної тари
К списку
Описание
img1
1 грн.
ID: 187721
Связаться с автором объявления
Написать автору
+38 (067) 391-01-68
www.palletdvor.com.ua
Палетний Двір
Бровары
Киевская обл

Надаємо послуги по ремонту паллет виїздними бригадами. В разі, якщо у Вас є зламані піддони, які Вам ще знадобляться у використанні, при тому Ви не маєте всіх ресурсів(інструменту, спеціалістів, запчастин, часу) для їх відновлення – саме ця послуга стане Вам у нагоді.

Маємо досвід надання послуг з ремонту піддонів найбільшим операторам в Україні. Ми даємо велику пропускну спроможність відремонтованих палет з низьким відсотком палет, що не підлягають відновленню.

Відновлюючи вживану але пошкоджену дерев’яну тару можна заощадити до 50% бюджету. Для ремонту використовується палетна заготовка від I до III-го сорту що дозволяє контролювати собівартість ремонтних робіт. Спеціалізований цвях і промислове електро і пневмообладнання гарантія якості, надійності і довготривалості використання тари в післявідновлювального періоду.

Просмотров: 10
Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Строго без посредников рассмотрю все варианты комнат! Расчет в любой валюте - рассмотрю покупку проблемной недвижимости или без документов!

emarket.co.ua
Киев

Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Рассмотрю первые и последние этажи - в приоритете кончено средний, в любом состоянии, возможно с долгами, порядочность гарантирую.

emarket.co.ua
Киев

Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Быстро куплю автомобиль для себя, вслюбом со состоянии по рыночной цене, рассмотрю как отечественный автомобиль так и иномарку - звоните предлагайте варианты

emarket.co.ua
Киев



Расширенный поиск

Реклама