Loading...

На главную страницу сайта





Выбрать регион
Мода и стиль

Красота и Здоровье

Здоровье

Massage Gun SL-8891 Вібромасажер для м'язів (9 насадок)
К списку
Описание
img1
 
ID: 185975
Связаться с автором объявления
Написать автору
+38 (095) 466-55-63
+38 (097) 402-64-19
www.forauto.in.ua
Оксана
Киевская обл

Massage Gun SL-8891 Вібромасажер для м'язів (9 насадок)

Перкусійний масажер/масасний пістолет/ударний масажер з 12 насадками Sk-8890 - м'язовий масажер наступного покоління. Нова модель на 50% тихіша та працює без підзаряджання на 60% довше. Тепер користуватися пристроєм стало ще простіше та зручніше, від частини завдяки покращеному дизайну.
Перкусійний масажер/масажний пістолет/ударний масажер з 9 насадками Sk-8890 використовує технологію вібраційної терапії для лікування м'язового дискомфорту, розслаблення та відновлення. Ця технологія враховує крутний момент і амплітуду. Масажер підходить для різних зон тіла, тому що містить 9 насадок. Він м'яко та глибоко впливає на м'язи, вібро масаж не викликає болю, запобігає м'язовим спазмам, руйнує рубцеву тканину, покращує кровообіг і знижує втому. Ударний масажер можна використовувати з профілактичною метою. Пристрій підходить для всіх — професійних спортсменів, для людей із розсіяним склерозом, артритом та подібними захворюваннями.
У конструкції перкусійний масажер/масажний пістолет/ударний масажер із 9 насадками Sk-8890 є потужний двигун, шум якого вдалося знизити майже вдвічі. Також у новій версії передбачені швидкісні режими, призначені для чутливих ділянок.

До комплекту масажера входить набір із 9 насадок:
насадки для зон навколо кісток і чутливих ділянок;
насадки для глибокого й інтенсивного опрацювання великих ділянок м'язів (спіна, груди, сідниці, стегна та ін.);
універсальні насадки для всіх частин тіла;
насадка у формі клина для зони лопаток;
насадка у формі великого пальця для тригерних точок і терапії нижньої частини спини;
конус для точкового впливу.
У кожному масажері стоїть потужний мотор із промисловим допуском, сконструйований з інженерною точністю, щоб дати амплітуду перкусії 16 мм на швидкості 40 пекркусій за секунду. Було проведено численні тести, щоб переконатися, що саме ці частота та глибина перкусії дає потрібні ефекти: керування болем, підвищення продуктивності та прискорення відновлення — саме це й робить

Просмотров: 36
Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Предоставляется большая база, бесплатная реклама, гибкий график, высокий процент, возможность заработка с первого дня работы.

emarket.co.ua
Киев

Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Продам отличный дом на Немышле, ул. Новопоселковая, 60 м2.

emarket.co.ua
Киев
100000 грн
Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Приглашаем на работу активных, целеустремлённых людей, желающих построить карьеру в сфере недвижимости.Ваши доходы зависят только от вашей активной работы!

emarket.co.ua
Киев
10000 грн


Расширенный поиск

Реклама