Loading...

На главную страницу сайта





Выбрать регион
Строительство и рем...

Отопление

Тепла підлога Valmi двожильний нагрівальний кабель
К списку
Описание
img1
 
ID: 168355
Связаться с автором объявления
Написать автору
+38 (067) 130-22-11
www.valmi.ua
Владимир
Киевская обл

Тепла підлога Valmi cabel 20Вт/м - це тонкий нагрівальний двожильний екранований кабель фінського виробництва, що є найнадійнішим і найякіснішим рішенням на ринку Європи серед електричних теплих підлог. Нагрівальний кабель Valmi відрізняється бездоганною якістю, надійністю і безпекою в експлуатації. Призначений для установки під різні типи підлогових покриттів в тонкий шар плиткового клею або самовирівнювальної суміші, однак можлива установка і в стяжку. Вийняткові властивості універсального кабелю Valmi дозволяють застосовувати його не лише для обігріву приміщень, а й для захисту зовнішніх площ і доріжок від скупчення снігу і утворення шару криги.

Нагрівальний кабель Valmi cabel відповідає високим вимогам міжнародних стандартів і завдяки високому рівню якості і довговічності має25-річну гарантію, а експлуатаційний термін теплої підлоги із застосуванням нагрівального кабелю Valmi перевищує понад 50 років.

Підлоговий обігрів приміщень із застосуванням електричного нагрівального кабелю Valmi cabel - це найбільш ефективне рішення для організації основного або додаткового опалення будинку, де присутнє або відсутнє центральне опалення. Таке рішення забезпечить Вас багаторічним теплом, яке не вимагає періодичного сервісного обслуговування і додаткових фінансових витрат. Закладені виробником технічні параметри Valmi cabel забезпечують високу потужність тепловиділення, гнучкість кабелю, стійкість до фізичного впливу і перепадів напруги, що в свою чергу гарантує виняткову довговічність. Суцільне екранування нагрівального кабелю Valmi забезпечує надійний захист від електромагнітного випромінювання, а індивідуально розроблені компанією Valmi перехідна і кінцева муфти мають підвищену надійність і збільшений термін служби.

Нагрівальний кабель Valmi cabel стане одним з кращих рішень для організації комфортного підлогового обігріву. Нагрівальні кабелі Valmi перевірені часом і зарекомендували себе як найкращий товар за співвідношенням ціна/якість.

Конструкція нагрівального кабелю Valmi cabel

Просмотров: 154
Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Куплю недорогую гостинку на Салтовке, Северной Салтовке, можно с ремонтом и без, с общей кухней по реальной цене.

emarket.co.ua
Киев

Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Приглашаем на работу активных, целеустремлённых людей, желающих построить карьеру в сфере недвижимости.Ваши доходы зависят только от вашей активной работы!

emarket.co.ua
Киев
10000 грн
Разместить рекламу
Прикрепленные изображения
Быстро ищу на покупку для себя цоколь, можно с ремонтом и без ремонта. Варианты по красной линии в предпочтении, можно без коммуникаций.

emarket.co.ua
Киев



Расширенный поиск

Реклама